Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

Starcraft 2 - Νέα Units


Νέα units έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο επίσημο site, αντικαθιστώντας τα παλιά.
Η Blizzard ακολουθεί αυτή τη στρατηγική για το sequel ώστε να δώσει και αέρα ανανέωσης. Συνεχίζεται βέβαια με τον καλύτερο τρόπο η υποστήριξη από επαρκές σεναριακό background για την ύπαρξη αυτών των μονάδων. Εξάλλου, ποτέ η Blizzy δε μας είχε απογοητεύσει σε αυτόν τον τομέα, ο οποίος ουσιαστικά καθιέρωσε το plane του SC σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά των gamers.

Έχουμε λοιπόν για τους ευγενείς Protoss μέχρι στιγμής :
Τον Twilight Archon που προκύπτει από τη συνένωση δύο Templars, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση των Archons του original.
To Mothership, είναι ένα πανίσχυρο μητρικό σκάφος που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν σαν "καραβέλα" για τους Protoss εξερευνητές του διαστήματος.
Τον Colossus, που θυμίζει τα striders από το HalfLife 2, και φυσικά, Immortal και Stalker είναι τα νέα Dragoons από νεκρούς Zealots και Dark Templars αντίστοιχα.

Για τους Terran fans, τα νέα είναι πιο εντυπωσιακά.
Ξεχάστε τον κακάσχημο τυπά μες στο SCV και υποδεχθείτε την upgraded έκδοσή του που φορά beams από εξοπλισμό Battlecruiser, έχοντας τον ενδεικτικό τίτλο Thor. Είναι ένα τεράστιο νέο Goliath που έχει την ισχύ Siege Tank.

Νέα μονάδα φυσικά o Reaper που παρουσιάζεται και στο trailer που μας εισήγαγε στον κόσμο του SC2. Ακόμα, υπάρχει το "αμφίβιο" air-to-ground Banshee που θυμίζει αποβατικό ελικόπτερο, και το Viking που είναι ακόμη μία έκπληξη, από το team.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διπλης χρήσης Unit, που ως αεροσκάφος είναι air-to-air και ως ground unit είναι gr-to-gr. Θυμίζει τη μετατροπή του Siege Tank από το SC1. Μάλλον θα φανεί ιδιαίτερο βολικό.

Δεν έχουμε ακόμη δει από τους Terrans: Firebats(ευτυχώς), Siege Tanks (και ανησυχώ), Medics και τα κλασικά Battlecruisers κλπ
Επίσης, περιμένουμε και την εμφάνιση των Zerg.


[sc2blog.com]

Μέχρι το επόμενο report, ορίστε και το Terran gameplay video

AddThis Social Bookmark Button

Δεν υπάρχουν σχόλια: