Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Τα Ίχνη στο Internet


Μόλις πέτυχα ένα trailer που παίζεται στο Mega και προβάλλει το www.poueinai.gr

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς βλέπετε τα "Ίχνη" στην τηλεόραση. Εγώ πάντως δεν έχω δει επεισόδιο, αυτής της μεταφοράς του CSI στην Ελλάδα.(Αν και εδώ που τα λέμε θα έπρεπε, παίζει η Μαριλίτα :P).

Τέλοςσπάντων, εάν πάτε στο poueinai.gr θα σας δοθεί ένα συμπαθητικό παιχνιδάκι σε Flash, εύκολο και μόλις το λύσετε θα έχετε πρόσβαση στο portal, αυτόυ που ονομάζουν web exclusive portal για τα Ίχνη. Το portal σου δίνει απευθείας πρόσβαση στα επεισόδια που έχουν ήδη παιχτεί στην τηλεόραση, ένα μίνι-army like- bio για κάθε χαρακτήρα και ένα sneak preview του επόμενου επεισοδίου.

Η ιδέα είναι καλή και προσωπικά μου ξύπνησε μία νοσταλγία για τότε που μαθητές ακόμη μαζευόμασταν στο internet cafe (λόγω ISDN) για να παίξουμε το nokiagame.

Ελπίζω να εμπλουτίζεται συνεχώς με Interactive ιστορίες, κάτι που θα πρέπει να είναι και ο στόχος του, αφού κατά βάση απευθύνεται και σε ένα κοινό που αποτελείται κατά κόρον από χρήστες του Internet που ξέρουν πως να "κατεβάζουν" επεισόδια από τις αντίστοιχες αμερικανικές σειρές.

ΥΓ1 Θα δω ένα επεισόδιο, αν και δεν είμαι fan του είδους. Ίσως πειστώ πως ο Νίκος Κουρής είναι το ελληνικό alter ego του Gary Sinise

AddThis Social Bookmark Button

3 σχόλια:

Internaut είπε...

Και για αυτός που βαριούνται, η λύση του γρίφου είναι:

Ιερά Οδός
Χαριλάου Τρικούπη
Νίκης
Ηούς

Τσεκάρετε την ακροστιχοίδα..

If...ιγένεια είπε...

Ας το δούμε κι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ρίξε μια ματιά και εδώ : www.pemptiimera.gr