Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2008

Έτσι απλά double play...

...μπορεί να άργησε 4 μήνες, αλλά συνδέθηκα στο 2play της ForthNet (24d/1u Mbps) άνετα χωρίς να καταλάβω διακοπή. (Είχα ήδη forthnet οπότε δεν άλλαξαν οι κωδικοί).

Xτες μάλλον δε δεχόμουν κλήσεις από ΟΤΕ και Tellas, αλλά δε με νοιάζει - θα περάσει.
Προς το παρόν παίζω λίγο με 2 routers, ένα USR 9107 και Linksys W354g, μέχρι να έρθει το αγνώστων λοιπών στοιχείων modem/router που δίνει η ForthNet.
Το Linksys, (Cisco powered - yeah right, I believed u), κλειδώνει πιο χαμηλά αλλά είναι ασύρματο και βολεύει στο laptop.

Αισθάνομενος περήφανος που βαριέμαι να ασχολούμαι με το πόσο γρήγορα τελικά πάει το ADSL2+ σε εμένα, τι pings έχω και πως μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση.

Με ικανοποιεί η ταχύτητα και δε νιώθω καθόλου το geekiness μου να πέφτει με το να μην ψειρίζω το 1Mbps όταν ουσιαστικά δε νιώθω τη διαφορά. Σας συμβουλεύω (ναι εσάς που χτυπιέστε στα fora ότι δε σας "σηκώνεται") να μη βάζετε επιπλέον προβλήματα πάνω από το κεφάλι σας...

Συναφές με την απλότητα και την ευχρηστία:

Τo απόλυτο mobile gadget λέγεται MacBook Air. Τέλος
updated @ 15:20 Μόλις ήρθε το modem και είναι ένα Siemens CL110..

AddThis Social Bookmark Button

4 σχόλια:

alekos είπε...

Συνάδελφε και εγώ μια από τα ίδια αλλά εδω και δύο μέρες δεν έχω internet ενώ το λαμπάκι του Linkszs με ενημερώνει ότι η γραμμή είναι εντάξη, λες να πειράξω το routeraki????

Petrakeas είπε...

@alekos PPOE ρυθμίσεις έχεις ε; Εγώ είχα το πρόβλημα που λες επί 6 μέρες μέχρι που ξαφνικά δούλεψε. Τους είχα πρήξει στα τηλέφωνα βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτούς που έφτιαξε η γραμμή

Panagiotis Bouros είπε...

Θες να μας πεις τι έκανες για να παίξει το WAG354G με ADSL2+;

Ρυθμίσεις;
Update firmware;

Internaut είπε...

Σε εμένα έπαιξε κατευθείαν ρε παιδιά στο linkys...

http://img162.imageshack.us/img162/8020/92317829ap6.jpg