Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

Back to Digital Life

Έχω να μιλήσω 2 μήνες και κάτι. Από την τελευταία φορά που το έκανα μεσολάβησαν διακοπές 15 ημερών (η μια εβδομάδα με βρήκε γριππιασμένο), ένας μαραθώνιος εξετάσεων και μία νέα κυβέρνηση.

Κάποια σχέδια οριστικοποιήθηκαν, ετοιμάζεται μία σημαντική, προσωρινή ελπίζω, αλλαγή στη ζωή μου που σηματοδοτεί και ένα τέλος εποχής. Προς το παρόν, είμαι χαμένος σε δημοσιεύσεις και βιβλία αφομοιώνοντας ένα υπόβαθρο για να προσδιορίσω το που θα κινηθώ στην τελευταία πράξη του δράματος - την πτυχιακή.

Παράλληλα με πιάνει αυτό το μετεξεταστικό κόμπλεξ να κάνω πράγματα, να διαβάσω' ανανεώθηκε το ενδιαφέρον μου για τα πολιτικά δρώμενα, μέχρι που ξέθαψα κάποια παλιά παιχνίδια που πάντα άφηνα σε ένα folder να με περιμένουν.

Αφορμή για το τελευταίο ήταν μία συνέντευξη του Αντρέα Τσουρινάκη στην οποία έπεσα πάνω πολύ πρόσφατα και μου θύμησε πολλά και αναμόχλευσε κάποια πάθη. Προς το παρόν, ξαναανακαλύπτω το cyberpunk με το Beneath a Steel Sky. Enough with the retro για τώρα, αλλά θα επιστρέψω με εντυπώσεις.

Στα πολύ φρέσκα απέκτησα το HTC Hero που φοράει Google Android (με κάποιες modιές της HTC) και για το οποίο θα ποστάρω πολύ πολύ σύντομα. Αναμείνατε δηλαδή. Ίσως να έχουμε και μία πιο πρωτότυπη παρουσίαση..Σειρές;
Fringe πολύ φανατικά, η σειρά έχει ακόμη πολλά μυστικά και ανατροπές ξα δώσει απλόχερα στους φανς του scifi. Ξεκίνησα το Entourage από την αρχή στη λογική των 25λεπτων σφηνακίων, δε με ξετρέλανε, θα δούμε αν συνεχίσω στη 2η σεζόν, βλέπω το Dexter που οριοθετεί στα γνωστά πρότυπα την πλοκή. Θα τσεκάρω και άλλες και θα προπαγανδίσω σίγουρα κάποιες περισσότερο.

AddThis Social Bookmark Button

Δεν υπάρχουν σχόλια: