Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

Σε φάση Jet lag και εν μέσω γεγονότων


Δεν ξέρω, τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι στον κυκλώνα ενός αποσυγχρονισμού πρωτόγνωρου.
Δεν πολυψάχνω τι φταίει (μην είναι ο καιρός που αλλάζει και φέρνει διαθέσεις και αναμνήσεις? μην είναι έρωτας?) και δεν ξέρω τι θα κάνω για να περάσει.
Περιμένω τη λύση να δώσει το νέο εξάμηνο που τυπικά ξεκινά από μεθαύριο Δευτέρα και υπόσχεται πολλές εργασίες, πολύ διάβασμα για να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα από την εξεταστική που πέρασε.

Tip: Ήξερες ότι αν κινείσαι ανατολικά και πάρεις viagra, μειώνεις κατά 50% την επίδραση του jet lag στον οργανισμό σου?


Και όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ βρισκόμαστε στο μιράζ προς τον τερματισμό της φοιτητικής ζωής και το Holy Grail (πτυχίο). Το τελευταίο κατοστάρι προβλέπεται δύσκολο και με βρίσκει στο εξωτερικό κουλουάρ.

Νέα μου:
Ήρθε το laptop επιτέλους.
Εντυπώσεις από το Dell Inspiron 1520? Καλές, πολύ καλές.

Είναι βαρύ, αρκετά βαρύ, αλλά τι διάολο, ουσιαστικά για desktop replacement θα το έχω. Είναι πολύ δυνατό σε επίπεδο hardware, αλλά με παίδεψαν τα Vista.

Η ιστορία θα βρίσκεται εδώ μαζί με τη λύση των προβλημάτων που αντιμετώπισα. Επίσης, θα βάλω και έναν οδηγό για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρησιμεύσει ή σε ποιον "περαστικό" θα φανεί χρήσιμος.


Anyways, αφού σέταρα το δίκτυο μέσω router(όχι wifi - ακόμα), όλα πάνε πρίμα, αν και οι οιωνοί(λαπτοπ με Vista και desktop με XP Pro) δεν ήταν καλοί. Αρχίζω να αντιλαμβάνομαι τη χρησιμότητα ενός network-interfaced εξωτερικού σκληρού, μιας και τώρα πρέπει να έχω ανοικτό το desktop για να κάνω streaming.

Τελικά, μέχρι να ολοκληρώσω αυτό το ποστ και να πιω δυο κούπες γαλλικό, αισθάνομαι κάπως καλύτερα. Φταίει μήπως ο republic που παίζει καλή μουσική?

AddThis Social Bookmark Button

Δεν υπάρχουν σχόλια: