Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Dell CES2009 - Adamo, Mini 12"





Mac bitches can kiss my Adamo (~to fall in love with) ass :P




Σε αντίθεση με άλλους, η Dell ανακοίνωσε πραγματικά προϊόντα, το Dell Mini 12" με αξεσουάρ για όλη τη mini σειρά, Dell Studio XPS 16" και φυσικά την Adamo line.

Η luxury γραμμή απλά σπέρνει με industrial design που επιτέλους μας δικαιώνει. Είναι ultra λεπτά (πιο λεπτά και από mb air), έχουν γωνίες, τετράγωνες τρύπες εξαερισμού, θυμίζουν έντονα σχεδιαστικά τα κομψοτεχνήματα της Sony και παίρνουν σαφώς στοιχεία από το unibody trend της Apple. Δύο επιλογές στην παλέττα, ασημί και μαύρο (έρωτας με την πρώτη ματιά), με διχρωμίες στο αλουμίνιο και έντονο μινιμαλισμό.


Μεγάλη πρόοδος από την εταιρεία που πάντα πόνταρε στο service της και στο "ό,τι πληρώνεις παίρνεις". Φαίνεται πως η επιστροφή του Michael Dell, στα πρότυπα αυτής του Jobs, λειτουργεί εικονοκλαστικά για τη Dell.

Αναμένεται το Φεβρουάριο. Για την τιμή τίποτα δεν ειναι σίγουρο, αλλά όλοι μιλούν για κατά τι χαμηλότερες από της apple.



Όλες οι φωτογραφίες
(CC) BrianSolis. www.briansolis.com.

AddThis Social Bookmark Button

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όμορφο δε λέω, αλλά eee και τα μυαλά μας πονάνε!! :D

1129 gr., ματ οθόνη (σιχαίνομαι τις glossy), atom, έχει τα πάντα εκτός από gps και 3g, αυτονομία περίπου 7 ώρες και ένα φρέσκο debian που απλά σπέρνει.

Απ' ό,τι φαίνεται μόνο η sony θα καταφέρει να φτιάξει κάτι καλύτερο, όσον αφορά τα killer χαρακτηριστικά, αλλά η τιμή μάλλον θα είναι στο θεό.

Η άποψή μου είναι εδώ και πολύ καιρό: φτηνά μικρά λαπτοπ για όλη την οικογένεια με μικρούς δίσκους, πλήρη φορητότητα, μεγάλη αυτονομία και ένα κεντρικό σημείο για δεδομένα σε raid 1 και να τρέχει κάτι σαν το freenas. Εκτός αν παίζεις παιχνίδια...

Την καλημέρα μου!

Internaut είπε...

Εντάξει μιλάμε για άλλες κατηγορίες. Και εγώ είμαι fan των μίνι.
Το Sony P άκουσα κάτι για 800 ευρώ, επίσης πολύ μακρόστενο για τα γούστα μου.

Το adamo που λες είναι κατηγορία ultra thin χωρίς περιορισμό στις επιδόσεις, macbook air στυλ.Εγώ ενθουσιάζομαι επειδή η dell θέλει να χτυπήσει την apple στην Αμερική. Κατά τα άλλα θα είναι ένα σχετικά ακριβό μηχάνημα.

Για το home cloud μέσα, συμφωνώ και επαυξάνω. :)