Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

Καλημέρα και...6 days to go

Μετά το παγκόσμιο ρεκόρ του Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ, ο υπογράφων πλησιάζει στον τερματισμό της οδυνηρής διαδικασίας της εξεταστικής, η οποία ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς (τις καταστροφές) και ολοκληρώνεται με μέτριο τρόπο αφήνοντας βαρύ φορτίο στους ώμους για το μέλλον.


Λίγο πριν φύγω για τη βιβλιοθήκη για πρωινό διάβασμα, κάνω ένα γρήγορο πέρασμα από rss, facebook, βλέπω τα αθλητικά πρωτοσέλιδα, φορτίζω το ipod και κρατάω σημειώσεις - bookmarks που θα δω όταν θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Πράγματα που περιμένω να συμβούν:Να έρθει το laptop και να δεήσει η ForthNet να μας βάλει στο SOHo. Το δεύτερο δεν το βλέπω σύντομα, χώρια που έχει ρίξει και την ποιότητα υπηρεσιών της στην τωρινή γραμμή.

Καλημερα

AddThis Social Bookmark Button

3 σχόλια:

alekos είπε...

Κοίτα τι μικρός που είναι ο κυβερνοχώρος τελικά. Απίστευτο αλλά έπεσα πάνω σε συνάδελφο. Αρχικά κοιτάω το avatar και λέω αυτό μου φαίνεται γνωστό από το forum του thmmy και μετά ψάχνοντας λίγο τα ποστ σιγουρεύτηκα ότι είσαι ΗΜΜΥΣ.
Όσο για την εξεταστική μην άστο καλύτερα γιατί όλοι μας την κάτσαμε την βάρκα και το επόμενο έτος θα είναι δύσκολο αλλά εμείς να είμαστε καλά και όλα θα στρώσουν.
Κουράγιο

Internaut είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Internaut είπε...

Συνάδελφε, ίσως θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι παντού βρίσκεται ένας ΗΜΜΥς είτε στη Ναυαρίνου είτε στο Net.

Κοιτάμε μπροστά, μακριά από εξεταστικές..